Antický portrét : katalog výstavy - Bouzek, Jan; Dufková, Marie; Kurz, Karel; Národni muzeum v Praze (Praha, Národni muzeum, 1972)
Summary
Katalog izložbe
Bibliografija: str. 47-48
Keywords: antička umjetnost; grčka skulptura - portreti; rimska skulptura - portreti