Release from life, release in life : Indian perspectives on individual liberation - Bigger, Andreas; Krajnc, Rita; Metens, Annemarie; Schüpbach, Markus; Wessler, Hans Werner (Bern ; New York : Peter Lang, 2010)
"Festschrift u čast Peteru Schreineru"
Sadrži bibliografske bilješke i kazalo
Tekstovi na engleskom i njemačkom
Keywords: hinduizam -- duhovni život -- vjerski rituali; hinduizam -- oslobođenje - mokša -- spasenje; indijska filozofija -- hinduizam - vjerska učenja; zbornik radova