Bylany u Českého Brodu : eponymní lokalita bylanské kultury = Bylany bei Český Brod : eponyme Fundstelle der Bylany-Kultur - Koutecky, Drahomir (Pragae : Museum Nationale Pragae, 2003)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 37
Keywords: Češka - arheološki nalazi; neolitik; linearno trakasta keramika