Hol vagy, hazám? : Kelet-Közép-Európa himnuszai ; egy nemzeti jelkép történetéhez - Kiss, Csaba Gy. (Budapest : Nap Kiadó, 2011)
Sažetak na engleskom jeziku.
Stručna literatura: 233-238
Keywords: nacionalne himne i narodi -- Istočna i Srednja Europa