Upaniṣadi Bijele Yajurvede u svjetlu vedāntske komentatorske tradicije : doktorski rad - Andrijanić, Ivan; Ježić, Mislav; Filozofski fakultet (Zagreb) (Zagreb, 2011)
Summary
Na vrhu nasl. str. : Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet u Zagrebu
Fil. fak., Zagreb
Bibliografija: listovi 406-420.
Keywords: indijska filozofija -- brahmanistička filozofija; Bijela Yajurveda -- upanisadi -- vedanta -- komentari -- hermeneutika -- egzegeza; doktorska disertacija