150 godina Arheološkoga muzeja u Zadru = 150 Jahre des Archäologischen Museums in Zadar : izložba = Ausstellung - Batović, Šime (Zadar : Arheološki muzej, 1982)
Zusammenfassung
Katalog izložbe
Bibliografija: str. 42
Keywords: povijest arheologije; muzeji - povijest; arheološki muzeji; Arheološki muzej (Zadar)