Arhitectura religioasă medievală din Transilvania = Középkori egyházi építészet Erdélyben = Medieval ecclesiastical architecture in Transylvania. 3 - Szőcs, Péter Levente (Editura Muzeului Sătmărean, 2004)
Summaries