Arhitectura religioasă medievală din Transilvania = Középkori egyházi építészet Erdélyben = Medieval ecclesiastical architecture in Transylvania. 2 - Szőcs, Péter Levente; International conference Medieval ecclesiastical architecture in Transilvania (2 ; 2000 ; Nyíregyháza) (Satu Mare : Editura Muzeului Sătmărean, 2002)
Summaries
Zusammenfassungen
Rezumat
Tekstovi na više jezika, pretežno na rum. i mađ. jeziku
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Rumunjska; Transilvanija; crkvena arhitektura; srednji vijek; srednjovjekovna arhitektura; srednjovjekovne crkve