Arhitectura religioasă medievală din Transilvania = Középkori egyházi építészet Erdélyben = Medieval ecclesiastical architecture in Transylvania. 2 - Szőcs, Péter Levente (Editura Muzeului Sătmărean, 2002)
Summaries