Arheološka najdišča Ptuja : Rabelčja vas = Archaeological sites of Ptuj : Rabelčja vas - Horvat, Jana; Dolenc Vičič, Andreja; Tomanič-Jevremov, Marjana; Lubšina Tušek, Marija (Ljubljana : Inštitut za arheologijo ZRC SAZU, Založba ZRC, 2010)
Summary
Bibliografija: str. 173-177
Bilješke uz tekst
Kazalo
Keywords: Ptuj - arheološka nalazišta; razvoj naselja