Ormož : utrjeno naselje iz pozne bronaste in starejše železne dobe = befestigte Siedlung aus der späten Bronze- und der älteren Eisenzeit - Dular, Janez; Tomanič-Jevremov, Marjana; Toškan, Borut; Dirjec, Janez (Ljubljana : Inštitut za arheologijo ZRC SAZU, Založba ZRC, 2010)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 179-182
Keywords: Slovenija - arheološka nalazišta; arheološki nalazi; prapovijesno naselje; brončano doba; željezno doba; datiranje; taksonomija; arheozoologija; arheologija - metodologija