Zgodnjesrednjeveška naselbina na blejski Pristavi : tafonomija, predmeti in čas = Frühmittelalterliche Siedlung Pristava in Bled : Taphonomie, Fundgegenstände und zeitliche Einordnung - Pleterski, Andrej (Ljubljana : Inštitut za arheologijo ZRC SAZU, Založba ZRC, 2010)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 213-221
Keywords: Slovenija - arheološka nalazišta; Bled; Pristava - arheološka istraživanja; srednjovjekovno naselje; arheologija-metodologija; datiranje; tafonomija; keramika - rekonstrukcija izrade