Bystřec : o založení, životě a zániku středověké vsi : archeologický výzkum zaniklé středověké vsi na Drahanské vrchovině 1975 - 2005 - Belcredi, Ludvík (Muzejní a vlastivědná společnost, 2006)
Zusammenfassung