Základy středodunajských popelnicových polí na Moravě - Rihovsky, Jiří (Praha : Academia, 1982)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 179-185
Keywords: Moravska - arheološki nalazi; kultura žarnih polja; keramika