Ah, ti kućanski poslovi ! : [katalog izložbe] Osijek, prosinac 2009. -travanj 2010. - Katalinić, Ksenija; Biondić, Radmila; Vinaj, Marina (Osijek : Muzej Slavonije, 2009)
Sažetsci na engl. : str.18, str. 70 i str.131
Naslovi tekstualno-ilustrativnih priloga : Kućanski aparati i naprave od kraja 19. stoljeća do potrošačkog društva u Hrvatskoj = Household appliances and Godgets from the end of the 19th century until the consumerits society in Croatia / Ksenija Katalinić - Namještaj i opremanje kuhinje, posuđe i pomagala, ambalaža osječkih tvrtki i još poneki predmet iz fundusa = Furniture and kitchen Equuipment, cookware and appliances, packing material from Osijek businesses and a few items from the collection of the department of artistic crafts / Radmila Biondić - Mali oglas - velika korist = Small advertisements - great benefit / Marina Vitaj
Keywords: kućanski aparati; kuhinja, opremanje, aparati; dizajn, kuhinjski, kućanski; Osijek - dizajn, industrijski i grafički