Čas ve větě a textu - Štěpán, Josef (Praha : Univerzita Karlova, 1986)
Sažetak na njemačkom jeziku
Bibliografija: str. 133-143.
Kazalo pojmova
Keywords: češki jezik - lingvistika - glagolsko vrijeme - sintaksa - jezikoslovne studije; češka sintaksa