Cesty : pojem - metafora - žánr - Král, Oldřich; Hrbata, Zdeněk; Procházka, Martin; Housková, Anna; Svatoň, Vladimír; Putna, Martin C.; Petříček, Miroslav; Zuska, Vlastimil; Samek, Daniel; Vrtbovská, Petra; Exner, Milan; Praks, Vítězslav (Praha : Centrum komparatistiky, Univerzita Karlova v Praze, Filozofická fakulta, 2004)
Sažetak na engleskom jeziku
Str. 215-232: Imaginace českých barokních homiletiků / Vítězslav Praks
Keywords: komparativne književne studije - svjetska književnost - zbornik; komparativna književnost - studije