Komenský jako umělec slova - Kopecký, Milan (Brno : Masarykova univerzita, 1992)
Sažetak na njemačkom jeziku
Kazalo
Keywords: Komenský, Jan Amos - književne studije; češka književnost - Labyrint světa - poezija - studije; biografija