Komenský jako umělec slova - Kopecký, Milan (Opera Universitatis Masarykianae Brunensis. Facultas philosophica = Spisy Masarykovy univerzity v Brně. Filosofická fakulta ;, 1992)
Sažetak na njemačkom jeziku