Europeica - Slavica - Baltica : Jiřímu Marvanovi k 70. narozeninám - Petáková, Helena; Opleštilová, Hana; Levitsky, Alexander; Trösterová, Zdeňka; Pavlyshyn, Marko; Gan, Pavel; Lemeškin, Ilja; Horálek, Jan; Trpka, Vladimír; Liodden, Tone Maia; Vopěnka, Petr; Fronek, Josef; et al. (Praha : Národní knihovna České republiky, Slovanská knihovna, 2007)
Sažetak na engleskom i češkom jeziku
Bibliografie prací Jiřího Marvana: str. 297-311
Imensko kazalo.
Kazalo pojmova.
Kazalo jezika
Bibliografije iza članaka
Tekstovi na češkom, engleskom, poljskom, ruskom i litavskom jeziku.
Keywords: Marvan, Jiří; slavisti - Češka - 20. st; balti - Češka - 20. st; češki jezik; slavenska filologija - povijest - studije - zbornik