Inženjeri i civilna arhitektura u 18.stoljeću u mletačkoj Dalmaciji i Albaniji : doktorska disertacija - Bilić, Darka (Zagreb : Darka Bilić, 2010)
Sažetak na hrv. i tal. jeziku
Arhivski prilozi - Životopis
Literatura
Keywords: inženjeri,18. st; civilna arhitektura; providuri, generalni; vojna arhitektura; sakralna arhitektura; crkve; mletačke provincije; Dalmacija; Makarska, katedrala; Skradin, katedrala; Dobrota; Sinj; Split; Biljane Gornje; Korlat; Albanija