Prilog poznavanju života i rada Mijata Sabljara : diplomski rad - Linke, Krešimir (Zagreb : Krešimir Linke, 2010)
Sažetak
Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, Odsjek za povijest umjetnosti
Literatura: Arhivski fondovi - Bibliografija - Web izvori - Ključne riječi
Keywords: Sabljar Mijat; Narodni muzej; Nugent Laval; narodni preporod; Hrvatska; zaštita kulturne baštine