Studie o Janu Mukařovském : sborník statí ke 100. výročí narození - Prokop Dušan (Praha : Karolinum, 1991)
Sažeci na engleskom jeziku
Str. 85-144: Kompozice básnického díla / Jan Mukařovský
Keywords: češka književnost - književne studije - zbornik; strukturalizam; Mukařovský, Jan - književni teoretičar