Vzdělání a osvěta v české kultuře 19. století : sborník příspěvků z 24. ročníku sympozia k problematice 19. století : Plzeň, 4.-6. března 2004 - Bláhová, Kateřina; Petrbok, Václav (Praha : ÚČL AV ČR, 2004)
Sažeci na njemačkom jeziku
Imensko kazalo
Keywords: odgoj i obrazovanje - češka kultura - 19. st. - zbornik radova; kultura i društvo - intelektualni život - Češka - 19. st; školstvo - vrste škola