Varia archaeologica - Guštin, Mitja (Brežice : Posavski muzej Brežice, 1974)
Zusammenfassungen
Povzetek
Tekstovi na slov. i tal. jeziku
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Slovenija - arheološka nalazišta; halštatske gomile; brončani mačevi; situla