Složité souvětí s řetězcovou závislostí - Štěpán, Josef (Praha : Univerzita Karlova, 1977)
Sažetak na njemačkom jeziku
Bibliografija: str. 96-97.
Kazala
Keywords: češki jezik - jezikoslovne studije - složene rečenice; složene rečenice - slaganje rečenica - surečenice - veznici - jezikoslovne studije