Slovní zásoba české publicistiky 18.století - Kamiš, Adolf (Praha : Universita Karlova, 1974)
Sažetak na njemačkom jeziku
Predgovor: str. 7-9
Bibliografija: str. 116-120.
Kazalo
Keywords: češki jezik - leksikologija : publicistika - 18. st