Med Dravo in Muro : predstavitev arheološke dediščine obmejnih občin Prlekije in Medžimurja - Lamut, Brane; Mele, Marko; Kovačić, Branka; Muzej Ormož (Ormož) (Ormož : Muzej Ormož, 2006)
Abstract
Katalog izložbe
Bibliografija: str. 46-48
Keywords: Slovenija - arheološka nalazišta; Ormož