Srednjovjekovno zidno slikarstvo u kontinentalnoj Hrvatskoj : doktorska disertacija - Ratkovčić, Rosana (Zagreb : Rosana Ratkovčić, 2010)
Sažetak /Summary
Karta lokaliteta na [1]presavijenom listu ,srednjovj. zidni oslici – Životopis
Popis ilustracija – Bibliografske bilješke - Literatura
Keywords: zidno slikarstvo; srednji vijek; Hrvatska, kontinentalna