Vývoj teorie a kritiky české literatury pro mládež : (1830-1945) - Voráček, Jaroslav (Praha : Univerzita Karlova, 1971)
Sažetak na ruskom jeziku
Imensko kazalo
Keywords: teorija književnosti - književna kritika - književnost za mladež - 19.-20.st.; književnost za mladež