Studia Slavica Pragensia : akademiku Bohuslavu Havránku k osmdesetinám - Barnet, Vladimír; Hrabě, Vladimír; Křístek, Václav; Petr, Jan; Porák, Jaroslav; Romportl, Milan (Praha : Univerzita Karlova, 1973)
Sažeci na njemačkom, ruskom, engleskom, francuskom i češkom jeziku
Str. 245-254: Soupis prací akademika Bohuslava Havránka za léta 1963-1972 / Milena Tylová
Tekst djelomično na ruskom jeziku
Keywords: slavenski jezici - slavenske književnosti - zbornik; slavistika - književne studije - jezične studije - zbornik