Bibliografie Jaroslava Haška : (soupis jeho díla a literatury o něm) - Mědílek, Boris; Mat'ovčík, Augustin; Haman, Aleš; Židlický, Václav; Vachoušková, Alena; Veselý, Jiří; Zach, Aleš (Praha : Památník národního písemnictví : Panorama, 1983)
Sažetak na ruskom, njemačkom, engleskom, francuskom i španjolskom jeziku
Predgovor: str. [I]-III.
Predgovor sastavljača: str. III-VI
Keywords: bibliografija - Hašek, Jaroslav; biobibliografija - Hašek, Jaroslav