Vývoj přechodníkových konstrukcí ve starší češtině - Dvořák, Emil (Praha : Univerzita Karlova, 1970)
Sažetak na njemačkom jeziku
Predgovor: str. 5-6
Bibliografija: str. 173-181
Keywords: stariji češki jezik - gramatika - participi - priručnik; stariji češki jezik - jezikoslovne studije - participi