Kapitoly ze syntaxe a morfologie staroslověnského jazyka - Kurz, Josef (Praha : Universita Karlova, 1972)
Sažeci na ruskom jeziku
Predgovor: str. 7-8
Imensko kazalo
Keywords: staroslavenski jezik - gramatika - morfologija - priručnik; staroslavenski jezik - gramatika - sintaksa - priručnik