Spada şi sabia medievală în Transilvania şi Banat / (secolele IX-XIV) - Pinter, Zeno-Karl (Reşita : Editura Banatica, 1999)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 165-187 i uz tekst
Keywords: Rumunjska; Transilvanija; Banat; srednji vijek; oružje; mač; sablja