Kov v ranoslovanskom umení - Čilinská, Zlata (Bratislava : Tatran, 1981)
Sažeci na rus., njem. i engl. jeziku
Bibliografija: str. 77-78
Keywords: Slovačka; rani srednji vijek; seoba naroda; Avari; metal; pojasne garniture; konjska oprema