Arhitekt Ignjat Fischer i njegov atelier : doktorska disertacija - Bagarić, Marina (Zagreb : Marina Bagarić, 2010)
Sažetak/Summary
Životopis
Katalog radova – Prilozi – Izvori i literatura - Ključne riječi /Keywords
Keywords: Fischer, Ignjat; arhitekti -Hrvatska, 19.i 20.st