Carsko i kraljevsko središnje povjerenstvo za proučavanje i održavanje starinskih građevina u hrvatskim zemljama : ustroj, zakonodavstvo i djelovanje 1850.-1918 - Ćorić, Franko (F. Ćorić, 2010)
[12+12] nepag. str. sažetka/abstrakta na hrv. i eng.