Bazilika Marije Zavetnice na Ptujski Gori - Peskar, Robert (Ljubljana : Družina, 2010)
Zusammenfassung
Popis literature
Keywords: Ptujska Gora, bazilika Marije Zavetnice; Slovenija, crkve; srednji vijek ( Kat.)