Bádání o jazycích a literaturách - Římalová, Lucie Saicová; Veselovská, Ludmila; Kučerová, Ivona; Kaplanová, Marie; Součková, Kateřina; Schwarz, Jana; Grošelj, Robert; Rejzek, Jiří; Jerie, Denis; Kubišta, Albert; Scheinostová, Alena; Soukup, Daniel; et al. (Praha : Ústav českého jazyka a teorie komunikace, Univerzita Karlova, Filozofická fakulta, 2002)
Sažetak na češkom, engleskom i njemačkom jeziku
Str. 203-204: Odborná terminologie v českém znakovém jazyce pro výuku českého jazyka / Petr Vysuček
Bibliografije iza članaka
Keywords: češki jezik - jezikoslovne studije - lingvistika; češki jezik - jezikoslovne studije - jezik gluhonijemih osoba; češki jezik : talijanski jezik - jezikoslovne studije; češki jezik - znakovni jezik - jezikoslovne studije; romi - češka književnost