Husitskou Prahou - Zelinka, Timoteus Čestmír; Kaňák, Miloslav (Praha : Blahoslav, 1955)
Sažetak na engleskom i njemačkom jeziku
Str. 84-86: Návštěvníku památek husitské Prahy / Miloslav Kaňák
Keywords: Češka - Prag - kulturna povijest - vodič - 20. st; Prag - husitizam - kulturni spomenici - vodič - 20. st; Prag - građevine - kulturna povijest