Byzanz - das Römerreich im Mittelalter = Byzantium - the Roman Empire in the middle ages = Byzance - l'Empire Romain au moyen age. Teil 2: Schauplätze = The setting = Les lieux - Daim, Falko; Drauschke, Jörg (Mainz : Römisch-Germanisches Zentralmuseum, 2010)
Zusammenfassungen
Abstracts
Resumées
Katalog izložbe
Tekstovi na njem. ili engl. jeziku
Bibliografija iza pojedinih radova i uz tekst
Keywords: srednji vijek; rano kršćanstvo; bizantska umjetnost; bizantska arhitektura; bizantski utjecaji; stambena arhitektura; svakodnevni život; pojasne kopče; staklo; Hagia Sophia; Aja Sofija; Efez; Caričin grad; Crno more; Podunavlje