Czlowiek, sacrum, środowisko : miejsca kultu we wczesnym średniowieczu - Mozdzioch, Sławomir (Wrocław : Polska akademia nauk, Instytut archeologii i etnologii, 2000)
Zusammenfassungen
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: rani srednji vijek; Slaveni; svetišta; kultovi; obredi; religija; mitologija