České dějepisectví v dialogu s Evropou : (1890-1914) - Bláhová, Kateřina (Praha : Academia, 2009)
Sažetak na engleskom jeziku
Imensko kazalo
Keywords: češka književnost - povijest - 19.-20. st; povijest češke književnosti - 19.-20. st; teorija češke književnosti - književne studije