Včelince : archív dávnej minulosti - Furmánek, Václav; Marková, Klára (Nitra : Archeologický ústav SAV, 2008)
Sažeci na engl. i mađ. jeziku
Bibliografija: str. 101-104
Keywords: Slovačka; arheološka nalazišta; kontinuitet naseljavanja