Čovjek, more, otoci : prisustvo čovjeka na zadarskim otocima : katalog izložbe - Uranija, Valentin (Zadar : Narodni muzej Zadar, 1988)
Summary
Katalog izložbe
Bibliografija iza svakog priloga
Keywords: Ugljan; Muline; Preko; Pašman; Dugi Otok; Sali; zadarsko otočje; tradicijski život