Marea. Vol. 1: Byzantine Marea : excavations in 2000-2003 and 2006 - Szymańska, Hanna; Babraj, Krzysztof; Derda, Tomasz (Kraków : Muzeum Archeologiczne, 2008)
Streszczenie = Summary
Bibliografija: str. 195-207 i uz tekst
Keywords: Egipat; arheološka istraživanja; bizantska arhitektura; rano kršćanstvo; rani srednji vijek; kupališta; keramika; staklo; numizmatika; glinene svjetiljke