Kompleks srednjovekovne mitropolije u Beogradu : istraživanja u Donjem gradu Beogradske tvrđave - Popović, Marko; Bikić, Vesna (Beograd : Arheološki institut, 2004)
Summary
Ćir
Na spor. nasl. str.: The Complex of the Medieval Mitropolitan church in Belgrade
Bibliografija: str. 229-237 i uz tekst
Keywords: Srbija; Beograd; Dunavska padina; arheološka istraživanja; srednjovjekovni kompleks; mitropolija; tvrđava