Počeci romanizacije u jugoistočnom delu provincije Panonije - Brukner, Olga; Dautova-Ruševljan, Velika; Milošević, Petar (Novi Sad : Matica srpska, 1987)
Summary
Na poleđini nasl. str.: The beginnings of romanization in the souteastern part of Panonia province
Na spojnim listovima zemljop. karte
Ćir
Bibliografija: str. 105-113 i uz tekst
Kazalo
Keywords: rimska provincija Panonija; rimska vojska; vojna oprema; rimske ceste; rimske luke; rimska naselja; Sirmium; limes; glinene svjetiljke