O psaní dějin : teoretické a metodologické problémy literární historiografie - Sládek, Ondřej; Bláhová, Kateřina; Kubíček, Tomáš; Haman, Aleš; Jedlíčková, Alice; Grigorov, Dobromir; Randák, Jan; Kreuzzieger, Milan; Čornej, Petr; Janoušek, Pavel; Fořt, Bohumil; Wögerbauer, Michael; et al. (Praha : Academia, 2007)
Sažeci na engleskom jeziku iza članaka
Str. 7-11: Úvodem / Kateřina Bláhová a Ondřej Sládek
Zbornik sa kolokvija kojeg je organizirao Ústav pro českou literaturu AV ČR održanog u Pragu 31.1.2006-1.2.2006
Bibliografije iza članaka.
Imensko kazalo
Keywords: češka književnost - književne studije; češka književnost - književna teorija; češka književnost - historiografija